Politica de confidentialitate

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Începand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.
SC Bus Ikaro SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și achiziționării de produse online si offline.
Prin plasarea unei comenzi veți fi de acord în mod automat cu Condițiile Generale și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. BUS IKARO S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri specificate, datele personale furnizate de client.

BUS IKARO S.R.L colectează datele personale în următoarele scopuri:

  • Onorarea comenzilor;
  • Transmiterea de informații privind produse noi, concursuri și promoții, având acordul clientului de a primi aceste informații;
  • În alte scopuri, având acordul clientului.

Bus Ikaro colecteaza direct de la client următoarele date: Nume/Prenume, Telefon, E-mail, Adresa de facturare/Livrare, IP.

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Informațiile clienților au ca scop onorarea comenzilor, precum și livrarea acestora de către firmele de curierat, trimiterea mesajelor prin intermediul newsletter-ului și alte scopuri, având acordul clientului.

Clienții nu sunt obligați să furnizeze datele personale, dar fără acestea comenzile nu vor putea fi onorate și clienții nu pot primi noutățile despre produse noi, concursuri și alte evenimente.
Datele clienților nu se transmit către terțe persoane, exceptând furnizorii de servicii, la care apelăm pentru executarea obligațiilor legale: servicii de curierat, servicii newsletter, servicii de procesare plăți.

Clienții Bus Ikaro au următoarele drepturi:

  • De a solicita comunicarea datelor personale care sunt prelucrate;
  • De a solicita ștergerea datelor cu caracter personal;
  • De a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • De a retrage oricând consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • De a se informa asupra modului în care se utilizează datele cu caracter personal;

S.C. BUS IKARO S.R.L., în calitate de proprietar/autor al site-ului www.scule-service-online.ro poate, fără o notificare în prealabil, să revizuiască ”Protecția datelor cu caracter personal” prin actualizarea ei. Clienții au obligația, periodic, de a vizita această pagină în vederea luării la cunoștință a modificărilor apărute.